Błędy na stronie. Strona: 13

Dodano: 2008-06-28 23:29

Na stronie:
http://www.darkplanet.pl/Rada-Camarilli-629.html
jest problem z linkami do poszczególnych userów. wyświetla się zawsze ta sama strona pomimo różnej numeracji linków:
http://www.darkplanet.pl/3600-user.html

forever alone immortal

Dodano: 2008-07-19 17:15

Naprawione.

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2008-08-18 12:46

Czy avatar wystarczy załadować? Czy podesłać do was czy jak? Ładuje i nic? Jakieś wymagania co do wielkości? :o

no one is gonna catch you when you fall

Dodano: 2008-09-23 22:55

Najlepiej przygotowac miniature 80x80. Po zaladowaniu warto odswiezyc przegladarke z wcisnietym "shift" albo "ctrl".

Dodano: 2008-10-13 08:32

Nie wiem czy ten problem jest widoczny tylko u mnie, czy u innych użytkowników także, ale gdy wchodzę na zakładkę "ZALOGOWANI" wyskakują mi osoby z zerową punktacją, bez avatarów, praktycznie nie udzielających się. Natomiast osoby, które są rzeczywiście zalogowani, znaczy się stali bywalcy, ich po prostu nie widać.

Podaje linka do tegoż problemu...
http://www.darkplanet.pl/modules.php?name=Members_Search&mode=Ranking&order=DESC&loggedin=checked#list

Pozdrawiam serdecznie,
All.

Dodano: 2008-10-13 12:14

też tak mam, zgłaszałam to już amorfóóssowi

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2008-10-13 18:19

Już działa ale bedę w najbliższm czasie grzebal w tym. Jeżeli macie jakies uwagi co do opcji wyszukiwania userow to teraz zapraszam.

Dodano: 2008-10-14 09:04

Hmm chyba już ktoś o tym wspominał, ale chcąc zobaczyć swoje ostatnie posty(wszystkie) jest taki fajny button, niestety jest dla picu bo zawsze wyskakuje "Not a primogen" albo nie jesteś zalogowany. To link do hmm podstrony może, która otwiera się po w kliknięciu "pokaż wszystkie" http://www.darkplanet.pl/modules.php?name=Zawartosc&sa=show_posts&author=9064

No i nie rozumiem opcji "Zaawansowane"->"Primogen" wyskakuje w sumie to pusty profil, do czego ona miała wstępnie być?

O i dodając tego posta: po dodaniu posta pisze" Aby wrócić na stronę tego forum wciśnij tutaj" czy coś w tym stylu, jak się to zrobi to wyskakuje "Nie istnieją żadne tematy do tego forum"

Nauka uczyniła z nas Bogów, zanim jeszcze zasłużyliśmy na to by być Ludźmi...

Dodano: 2008-10-18 08:45

Witam. Od 4 dni mam problem z naliczaniem postow na forum... zatrzymało sie na 80 i stoji... tak samo nie widze nowych postów na stronie głownej forum... dopiero jak wejde w dany temat widac.Kiedy ten problem zniknie?a moze to tylko u mnie tak?

Dodano: 2008-10-18 09:23

Mam to samo co kolega wyzej napisal.

Dodano: 2008-11-30 13:08

Otóż na swoim profilu, w miejscu - motto - pragnę wkleić obrazek .gif. Niestety - choć wpisuje skróty [img][/img] obrazek nie jest widoczny. A dodam, że adres obrazka nie jest błędny, co widać poniżej, tą samą metodą użyłem w/w.

Dodano: 2008-12-02 20:47

Chwilowo wywaliłem bo niektóre rozsadzaja layout. Dodam przeskalowanie i przywróce.

Dodano: 2008-12-03 00:27

Spox :) Nie spieszy mi się az tak bardzo z tym^^ Dzięki za odpowiedź.

Dodano: 2009-01-28 20:58

Coś jest nie teges ze stronicowaniem w dziale Artykuły. Klikanie na numerek kolejnej strony, bądź link "Następna" powoduje wyświetlenie ciągle tej samej, pierwszej strony. Problem nie leży ani w zaległym cache'u ani w przeglądarce, bo próbowałem.

EDIT: I jeszcze jest błąd w dziale Wydarzenia. Filtrując po mieście (Poznań), przy przechodzeniu na drugą stronę filtr jest chyba zdejmowany, bo wyświetlają się wszystkie wydarzenia i z 2 stron robi się 14.

Dodano: 2009-01-29 12:17

Wainamoinen napisał(a):
Coś jest nie teges ze stronicowaniem w dziale Artykuły. Klikanie na numerek kolejnej strony, bądź link "Następna" powoduje wyświetlenie ciągle tej samej, pierwszej strony. Problem nie leży ani w zaległym cache'u ani w przeglądarce, bo próbowałem.

EDIT: I jeszcze jest błąd w dziale Wydarzenia. Filtrując po mieście (Poznań), przy przechodzeniu na drugą stronę filtr jest chyba zdejmowany, bo wyświetlają się wszystkie wydarzenia i z 2 stron robi się 14.

hahahhaha, zboczenie zawodowe <lol>

.

Dodano: 2009-01-30 00:53

Harlequin napisał(a):
hahahhaha, zboczenie zawodowe <lol>

A goń się . Środowisko padło nam w robocie, to DP testowałem.

Dodano: 2009-02-01 00:10

Powinno już działać. Dawajcie znać jak cos zauwazycie. Niektore bledy tygodniami istnieja bo nikt zaraportrowal.

Dodano: 2009-02-03 15:37

To dorzucę tylko uwagę, że na stronie głównej na końcu linku Forum jest literka s, która tylko chyba tam jest, bo jest.

Dodano: 2009-02-04 04:11

Poprawione.

Dodano: 2009-02-04 16:47

Ja od jakiś kilku chyba dni zamiast normalnych spacji w tytułach postów na forum mam myślniki a wcześniej tego nie było.

Czyli na przykład zamiast Błędy na stronie jest Błędy-na-stronie

Co Cię nie zabije to Cię wzmocni. Zbliżam się ku nieśmiertelności.

Dodano: 2009-02-05 21:41

Już ok.

Dodano: 2009-02-06 19:28

Wainamoinen napisał(a):
To dorzucę tylko uwagę, że na stronie głównej na końcu linku Forum jest literka s, która tylko chyba tam jest, bo jest.

Jest "głowna" miast "główna"

A "Książę" pisze się z ogonkiem.

Chyba znalazłam swój ulubiony wątek :twisted:

Dodano: 2009-02-08 22:04

Gdzie ten książę?

Dodano: 2009-02-09 10:28

amorphous napisał(a):
Gdzie ten książę?

Tutaj:
http://www.darkplanet.pl/anonim-user.html
http://www.darkplanet.pl/Rada-Camarilli-629.html

Aha, na głównej jest jeszcze "zarajestrowani dzisiaj".

Dodano: 2009-02-17 04:05

Gaia napisał(a):
A "Książę" pisze się z ogonkiem.

Ejj!!! "Książe" to najśmieszniejszy stopień, jaki tylko w tym mhroczno-wampirycznym szufladkowaniu występuje! Ja proponuję zostawić. Już od dwóch lat mnie bawi :wink:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło